در ادامه به شما میگیم که آیا رشته فیزیوتراپی برای خانمها مناسبه یا نه. اما قبلش حتماً محتوای معرفی رشتهی فیزیوتراپی رو در کیمیاگر خونه ببینید تا با همه چیز اون به شکل کامل آشنا بشید. فیلم زیر توضیحات کامل کیمیاگر اعظم پیرامون این مسئله ست. پس اول این ویدیو رو ببینید بعد سراغ ادامه مقاله برید:
بررسی شرایط رشته فیزیوتراپی برای خانم ها
- رشتههایی از جمله فیزیوتراپی فارغ از جنسیت چه برای خانمها و چه برای آقایون گزینه مناسبی برای ادامه تحصیل به حساب میان.
- باید بدونید که یک فیزیوتراپ به کمک تجهیزات و ابزاری که داره از دانش خودش برای دو کار استفاده میکند.
- پیشگیری، شناسایی و درمان عارضههای جسمی بیمار.
- توانبخشی به بیمارهایی با مشکلات جسمی قابل حل یا قابل کاهش.
- از نظر بازار کار فیزیوتراپی چه از نظر استخدامی و چه به شکل مستقل شرایط خیلی خوبی رو داره. میشه گفت که یکی از رشتههای ایده آل زیرگروه تجربی هست.
- اگر بخواید در آینده چه برای ادامه تحصیل و چه برای کار مهاجرت کنید فیزیوتراپی از این نظر هم شرایط خیلی خوبی را برای شما فراهم خواهد کرد.
- حتماً به این نکته هم توجه کنید که یک فیزیوتراپ با افراد بسیار در ارتباطه. مثلا برخلاف های یک داروساز انجام میده دائماً با بیمار در ارتباطه و میشه گفت تمام طول روز اون با بیمار سپری میشه.
- اگر با این شرایط مشکلی نداشته باشید و همچنین به فیزیوتراپی علاقه داشته باشید شرایط این رشتهی تحصیلی از خیلی جهات بسیار خوبه.
در آخر بهتره جواب به این سوال که آیا فیزیوتراپی برای خانمها مناسبه رو فراموش کنیم. در عوض این رو از خودتون بپرسید که آیا فیزیوتراپی برای من مناسبه یا نه؟ و اگر جواب شما بله بود به دنیای فیزیوتراپیستها خوش آمدید!!
ارسال پاسخ