دانلود دفترچه انتخاب رشته تجربی 1403

بررسی دفترچه انتخاب رشته کنکور تجربی
بررسی دفترچه انتخاب رشته کنکور تجربی

دفترچه انتخاب رشته تجربی ۱۴۰۳ دقیقا قبل از شروع مرحله‌ی انتخاب رشته‌ کنکور سراسری در سایت رسمی سازمان سنجش به آدرس sanjesh.org منتشر می‌شه.

در دفترچه‌ای که هر سال به انتشار در میاد ممکنه قوانین و تبصره‌هایی وجود داشته باشن که در روند انتخاب رشته و حتی قبولی شما موثر باشن.

به همین دلیل و از اونجایی که این دفترچه شامل تعداد صفحات خیلی زیادیه، نیازه که شما بدونید اطلاعات مهم و قابل توجه در کدوم بخش دفترچه قرار دارن تا بتونید از اونها استفاده کنید. در ادامه در این زمینه توضیحات کاملی رو بهتون می‌دیم.

همونطور که در بالا هم به این موضوع اشاره کردیم، دفترچه‌ی انتخاب رشته‌ی کنکور سراسری در حوالی انتخاب رشته یعنی نهایتا بعد از اعلام نتایج اولیه کنکور تیر ماه یا در اوایل مرداد منتشر می‌شه.

یعنی در حال حاضر نسخه‌ای از اون در دسترس نیست. اما به محض انتشار اون، لینک دانلود دفترچه انتخاب رشته کنکور تجربی 1403 در اینجا براتون قرار می‌گیره.

همچنین از اونجایی که معمولا هر سال دفترچه ها تغییرات خیلی کمی رو نسبت به سال قبل دارن، می‌تونید برای آشنایی بیشتر با ساختار اونها و توضیحاتی که داخلشون قرار داره از دفترچه انتخاب رشته‌ی تجربی 1402 استفاده بکنید.

دانلود دفترچه انتخاب رشته‌ی کنکور سراسری تجربی 1402

دانلود دفترچه پیوست (مشخصات و شرايط دانشگاه ها و موسسات)

در دفترچه‌ی انتخاب رشته‌ی کنکور سراسری همه چیز از نحوه ثبت نام، قوانین و محدودیت‌های انتخاب رشته، کد رشته و محل‌ها، همه و همه موجود هستن و با مطالعه‌ی بخش هایی که باید، می‌تونید به راحتی متوجه بشید که چطور باید پیش برید.

به صورت کلی این دفترچه شامل 2 فصل و یک پیوست هست. در پایین می‌گیم که هر بخش دقیقا شامل چه اطلاعاتیه.

فصل اول دفترچه‌ی انتخاب رشته‌ کنکور، شامل دو بخشه. به صورت کلی در این فصل اطلاعاتی درباره‌ی شرایط قبولی و گزینش دانشجو و توضیحاتی درباره کارنامه‌ی کنکور سراسری و روش انتخاب رشته وجود داره.

موضوعات فصل اول دفترچه انتخاب رشته تجربی – بخش اولتوضیحات (بر اساس دفترچه)
چگونه كارنامه آزمون سراسري را دريافت كنيم؟دریافت کارنامه اولیه به صورت اینترنتی و از طریق سایت سازمان سنجش آموزش کشور امکان پذیر است. متقاضیان باید با استفاده از کد ملی و رمز عبور از طریق لینک فعال دریافت نتایج اولیه در سایت sanjesh.org اقدام به دریافت آن کنند.
كارنامه آزمون سراسری، چه اطلاعاتي به ما مي‌دهد؟برخی از داوطلبان کنکور سراسری برای دریافت نتایج اولیه خود دچار مشکل هستند، چراکه اطلاعات ثبت نامی خود شامل شماره پرونده و شماره داوطلبی شان را فراموش کرده اند. در این قسمت از دفترچه انتخاب رشته کنکور 1403 به نحوه بازیابی اطلاعات ثبت نامی از طریق سیستم پاسخگویی سایت سنجش اشاره شده است.
چگونه انتخاب رشته كنيمهمه متقاضیان آزمون سراسری می دانند که برای داشتن یک انتخاب‌رشته درست و اصولی باید کارنامه اولیه خود را بررسی کرده و مطابق با مندرجات آن الویت های خود را در فرم انتخاب‌رشته درج کنند. اما اغلب آن ها نمی دانند کدام مورد اهمیت بیشتری دارد و چگونه باید کارنامه ای که در اختیار دارند را بررسی کنند. در کارنامه اولیه کنکور سراسری اطلاعاتی شامل رتبه و تراز اکتسابی، درصد دروس امتحانی و … درج شده است.
چگونه رشته های انتخابی خود را به سازمان سنجش اعلام كنيم؟متقاضیان در تمامی زیرگروه های آزمایشی مجاز به درج حداکثر 150 کد رشته محل در فرم انتخاب‌رشته هستند. متقاضیانی که در دو زیر گروه آزمایشی اصلی و شناور نیز شرکت کرده اند، حداکثر برای دو رشته 150 انتخاب دارند و باید کد رشته محل های مرتبط با آن ها را در یک فرم درج نمایند.
 
در این قسمت به نحوه انتخاب‌رشته، استخراج کد رشته محل های مورد علاقه از دفترچه انتخاب رشته کنکور ۱۴۰۳ و درج آن ها در فرم انتخاب‌رشته پرداخته شده است.
موضوعات بخش اول فصل 1 دفترچه انتخاب رشته‌ی تجربی
موضوعات فصل اول دفترچه انتخاب رشته تجربی – بخش دومتوضیحات (بر اساس دفترچه)
بعضي از شرايط آزمون سراسری، مهم براي انتخاب رشتهدر این بخش اطلاعاتی از جمله مدرك تحصيلي شرط ضروري براي پذيرش، وضعيت نظام وظيفه و شرايط، ضوابط پذيرش اتباع غيرايراني و شرایط و تبصره های اونها توضیح داده شدن.
شرايط طرح جذب رتبه های برتر و برگزيدگان المپيباد دانش آموزیرتبه هاي كشوري 1 تا 200 گروههاي آزمايشي علوم رياضي و فني، علوم تجربي، علوم انساني و رتبه هاي كشوري 1 تا 100 هنر و زبان هاي خارجي در كنكور سراسري سال 1402 و دارندگان نشانهاي طلا، نقره و برنز كشوري در المپيادهاي ملي دانش آموزي (كه توسط وزارت آموزش و پرورش برگزار ميشوند با معرفي سازمان ملي پرورش استعدادهاي درخشان مشتمل بر رياضي، فيزيك، شيمي، زيستشناسي، رايانه، نجوم و ادبي) در صورت انتخاب و پذيرش در رشتههاي هدف اولوي تدار از مزاياي طرح مذكور برخوردار مي شوند.
شرايط و ضوابط مربوط به بورسيه دانش و بورسيه صنعتیبه حدود 1000 نفر از داوطلبان آزمون سراسري گروه آزمايشي علوم رياضي و فني، رتبه كشوري تا ،8000 گروه آزمايشي علوم تجربي، رتبه كشوري تا ،25000 گروه آزمايشي علوم انساني، رتبه كشوري تا 20000 و گروه آزمايشي هنر، رتبه كشوري تا3500 درصورت انتخاب و پذيرش در رشته هاي داراي اولويت و مورد نياز كشور به شرح دفترچه، بورس دانش اعطا ميشود.
آشنايي با سهميه های مختلف در آزمون سراسریدر آزمون سراسري، طبق قوانين، ظرفيت رشتهمحلها، بين سهميههاي مختلف تقسيم ميشود. شرايط استفاده از سهميه ها، در دفترچة راهنماي ثبتنام به طور كامل توضيح داده شده است. در ادامه كه براي انتخاب رشته اهميت دارد شرح داده ميشود.
گزينش بومینحوة تقسيم ظرفيت رشتههاي بومي به سهميههاي مختلف، براساس محاسباتي انجام ميشود كه اطلاع از آن محاسبات، كاربردي در انتخاب رشته ندارد. توضيحات زير براي كساني است كه علاقهمند هستند در اين باره بيشتر بدانند.
مهمترين نكتة كاربردي گزينش بومي، در انتخاب رشته، اين است كه انتخاب رشتههاي بومي احتمال قبولي شما در دانشگاههاي بومي را افزايش ميدهد.
آشنايي با نمرات خام، نمره كل نهايي و رتبه هانمره خام در هر درس: با توجه به ضوابط آزمون سراسري براي محاسبه نمره خام در هر درس اختصاصي، به هر
پاسخ صحيح 3 امتياز تعلق ميگيرد و به ازاي هر پاسخ غلط يك امتياز كسر ميشود.
نمره كل آزمون اختصاصي: این نمره ميانگين وزني نمرات تراز شده دروس تخصصي داوطلب با توجه به ضريب هر درس در گروه آزمايشي مربوطه است؛ بدين ترتيب كه پس از محاسبه نمرات خام و نمرات تراز متناظر آن، نمره كل آزمون اختصاصي محاسبه ميشود. ضرايب دروس تخصصي در صفحه 32 دفترچه راهنماي ثبتنام آزمون سراسري (نوبت دوم تيرماه) اطلاع رساني شده است.
نمره كل سابقه تحصيلي: نمره كل سابقه تحصيلي، ميانگين وزني نمرات تراز شده سابقه تحصيلي دروس عمومي و تخصصي داوطلب (با توجه به ضرايب سوابق تحصيلي) است.
شيوه هاي گزينش در آزمون سراسریروشهاي گزينش دانشجو در كدرشته محلهايي كه پذيرش آنها براساس آزمون سراسري (بانمرات آزمون و اعمال
قطعي سوابق تحصيلي) است:
روش متمركز
روش متمركز با شرايط خاص
پذيرش رشته هاي صرفا براساس سوابق تحصيلي
شرايط كلي پذيرش دانشجو در دانشگاه هاداوطلبان بايد واجد شرايط عمومي و اختصاصي مندرج در دفترچه راهنماي ثبت نام شماره 1 نوبت اول (ديماه 1401) و نوبت دوم ( تيرماه 1402) آزمون سراسري سال 1402 باشند. مواردی همچون تغيير رشته و دانشگاه و ممنوعيت تحصيل هم زمان هم توضیح داده شده‌اند.
آشنايي با دوره هاي تحصيلی دانشگاه ها– رشته هاي تحصيلي دوره روزانه
– رشته هاي دوره نوبت دوم (شبانه)
-دانشگاه پيام نور
-رشته هاي تحصيلي پرديس هاي دانشگاه فرهنگيان (مراكز تربيت معلم سابق)، دانشگاه تربيت دبير شهيدرجايي تهران و تعدادي از دانشگاه هاي دولتي وزارت علوم (مشترك) و وزارت بهداشت ( رشته بهداشت مدارس)
– دانشگاه آزاد اسلامي
– موسسات آموزش عالي غيردولتي – غيرانتفاعي
– دوره هاي پرديس خودگردان
– دوره هاي شهريه پرداز
موضوعات بخش دوم فصل 1 دفترچه انتخاب رشته‌ی تجربی

فصل دوم دفترچه انتخاب رشته‌ی تجربی 1403، شامل اطلاعات جامعی درباره‌ی معرفی رشته محل ها و آخرین تغییرات اونهاست.

موضوعات فصل دوم دفترچه انتخاب رشته تجربیتوضیحات (بر اساس دفترچه)
توضیحات و جدول ضرایب و نوع گزینش گروه آزمایشی علوم تجربی            ضوابط مهم رشته هاي تحصيلي گروه پزشكي در دانشگاه هاي علوم پزشكي و سایر رشته‌ها به همراه تبصره‌های آنها در این بخش توضیح داده شده است.
كد رشته‌های تحصیلی و ظرفیت دورههای روزانه، نوبت دوم(شبانه)، شهریه پرداز و دانشگاه آزاد اسلامیبرای وارد کردن کد رشته محل های مرتبط در زمان انتخاب رشته به این کدها نیاز خواهید داشت.
كد رشته‌های تحصیلی و ظرفیت بورسیه دانش وبورسیه صنعتی
كد رشته‌های تحصیلی پزشكی و دندانپزشكی مصوبه افزایش ظرفیت شورای عالی انقلاب فرهنگی
كد رشته‌های تحصیلی مخصوص استان بومی و دارای تعهد خدمت در دانشگاههای علوم پزشكی
كد رشته‌های تحصیلی كاردانی وزارت بهداشت دارای شرایط خاص پذیرش صرفاً براساس سوابق تحصیلی
كد رشته‌های تحصیلی و ظرفیت سهمیه مناطق محروم، زلزله زده، سیل زده و سایر مصوبات
كد رشته‌های تحصیلی و ظرفیت دانشگاه فرهنگیان (ویژه داوطلبان آزاد)
كد رشته‌های تحصیلی و ظرفیت دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی غیرانتفاعی
كد رشته‌های تحصیلی و ظرفیت دانشگاه پیام نور
فرم پیش نویس انتخاب رشتهفرمی که می‌توانید در آن 150 کد رشته محل خود را وارد کنید، در این بخش قابل مشاهده و استفاده است.
فرم گواهی تأیید سهمیه وقوع بلایای طبیعی آسیب جانی و مالی (سیل و زلزله)داوطلبان لازم است این گواهی را پس از انتخاب رشته به تایید فرمانداری محل رخداد حادثه رسانده تا در صورت قبولی در رشته‌محل های مربوط به این سهمیه، در زمان ثبت نام به دانشگاه محل قبولی تحویل نمایند.
موضوعات فصل 2 دفترچه انتخاب رشته‌ی تجربی

نکته‌ی مهم اینه که این رشته محل ها بر اساس دانشگاه ها مرتب شدن.

به این شکل که :

  1. رشته محل‌های دانشگاه دولتی
  2. لیست رشته محل‌های دانشگاه غیرانتفاعی
  3. و در آخر رشته محل های دانشگاه پیام نور

انواع پذیرش در دانشگاه سراسری :

  • روزانه
  • نوبت دوم (شبانه)
  • دانشگاه فرهنگیان
  • دوره ظرفیت مازاد
  • دوره پردیس خودگردان (بین الملل سابق)
  • دوره مجازی دانشگاه های دولتی
  • دوره پیام نور
  • دوره غیرانتفاعی
  • دوره مجازی دانشگاه های غیرانتفاعی

انواع پذیرش در دانشگاه غیرانتفاعی و پیام نور:

  • با آزمون (از طریق کنکور سراسری)
  • ثبت نام بر اساس سوابق تحصیلی (بدون آزمون)

دفترچه پیوست معمولا بعد از انتشار خود دفترچه‌ی انتخاب رشته‌ علوم تجربی 1403 در دسترس قرار می‌گیره.

پیشنهاد می‌‌شه که قبل از انتخاب رشته، اين دفترچه پیوست رو هم بخونید تا از مشخصات و شرايط دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالي دولتي و غيردولتي و نحوه خدمات رساني اونها به دانشجوها مطلع بشید و بعد برای انتخاب رشته‌ی خودتون اقدام کنید.

لینک دانلود دفترچه پیوست کنکوری سراسری تجربی 1403

بخش خیلی مهمی که در دفترچه‌ی کنکور تجربی 1403 قرار داره لیست رشته‌های تجربی هست. در جدیدترین دفترچه همیشه رشته‌های مختلف به همراه ظرفیت های پذیرش اونها در هر سال مشخص می‌شن.

حتما برای آشنایی با رشته‌های تجربی نه تنها در مقطع لیسانس، بلکه در مقاطع بالاتر و جزئیات اونها به محتوای لیست رشته‌های کنکور تجربی سر بزنید.

برخی از پرتکرارترین سوالاتی که شما درباره‌ی دفترچه انتخاب رشته تجربی 1403 و موضوعات مربوط به اون از ما پرسیدید رو در پایین جواب دادیم:

بر اساس چیزی که اعلام شده، این دفترچه در نیمه دوم مرداد ماه سال ۱۴۰۳ در سایت سازمان سنجش منتشر و در دسترس داوطلب ها قرار می‌گیره.

بعد از دریافت کارنامه‌ی کنکور خودتون، در صورتی که برای انتخاب رشته مجاز شده باشید، با خوندن دقیق دفترچه انتخاب رشته تجربی 1403، می‌تونید فرم انتخاب رشته خودتون رو تکمیل کنید.

هر داوطلب مجازه که حداکثر 150 کد رشته محل رو از بین کد رشته محل‌های گروه آزمایشی خودش انتخاب کنه که در نهایت هم یک مورد رو قبول می‌شه.

محمدحسین جدیدی نژاد متولد 1369 است. وی رتبه 22 کنکور سراسری و 46 کارشناسی ارشد است. مدال نقره المپیاد فیزیک دانشجویی و تندیس طلای جشنواره جوان خوارزمی را دارد. وی از سال 1388 فعالیت های خود را به عنوان مشاور آغاز کرد. از ابتدا توانست در کنار دانش آموزان سمپادی تجربیاتی کسب کند و بعد به دلیل علاقه شخصی خود در استفاده از تکنولوژی های روز دنیا برای دستیابی به فرآیندهای مشاوره ای بهینه تر به بازدید برترین مدارس جهان رفت. وی در کارنامه خود بیش از 350 ساعت برنامه تصویری آموزشی در شبکه های تلویزیونی و اپلیکیشن خویشاوره دارد. از حدود 1391 بنیاد دانش بنیان کیمیاگر را تاسیس کرد. تئوری های آموزشی او در سال 2015 به عنوان برترین مغزافزار هوشمند برای هدایت دانش آموزان نخبه توسط دانشگاه تورنتوِ کانادا مورد ستایش قرار گرفت و لوح افتخار را از آنِ خود کرد. وی از سال 2012 به عنوان نویسنده رسمی و عضو هیئت تحریریه مجله موفقیت دانشگاه سوربن به نام succès Shavaleh شوالیه موفقیت در کنار افرادی مانند مالکوم گلدول، تینا سیلیگ، کارول دوک و… در مقالاتی علمی دستاوردها و تئوری های خود را تحت عنوان نخبه پروری منتشر میکند و همواره مورد استقبال ژورنالیست های موفقیت جهانی بوده است.جدیدی نژاد تمایل به گذراندن دوره های آموزشی تحت نظارت اساتید برتر علاقه بسیار زیادی دارد. وی یکی از سه فارغ التحصیل (از بین 217 نفر شرکت کننده اولیه کارگاه) دوره مشاوره پیشرفته دانشگاه سوربن پاریس است و از دید پروفسور انجل لی –مدرس کارگاه- لوح افتخار به واسطه طراح نظام آموزشی پیشنهادی -پایان نامه ارائه در کارگاه- دریافت نمود.وی افتخار خود را تربیت دانش آموزان نخبه ای می داند که در بدو ورود به بنیاد دانش بنیان کیمیاگر دارای معدل یا تراز خاص نبودند و نظام آموزشی همه جانبه بنیاد کیمیاگر استعداد درونی آنها را شکوفا کرده. وی شعار بنیاد را: «در فرآیند بی رحمانه کنکور درس بخوانید ولی له نشوید» قرار داده و دانش آموزان بنیاد کیمیاگر را مانند خانه خود می دانند.عناوین و افتخارات علمی-پژوهشی:رتبه اول کشوری. جشنواه جوان خوارزمی. یازدهمین دوره. گروه ادبیات و زبان فارسی. مجموعه داستان: «من…تو…او…». 1388.ارائه مقاله: «بررسی شکاف نسلی در نمایشنامه خانه برنارد آلبا اثر فردریکو گارسیا لورکا بر اساس نظریه تضاد نسلی پیر بوردیو». پنجمین کنفرانس بین المللی «SELICUP». اکتبر 2012. اسپانیا[1].دریافت لوح افتخار پژوهشی از وزارت علوم، وزارت آموزش و پرورش . 1388.مدال نقره المپیاد جهانی فیزیک دانشجویی، اتریش، 2009عضویت در بنیاد ملّی نخبگان به دلیل انتشار چندین مقاله پژوهشی بین المللی.دریافت لوح افتخار دانشگاه ملّی تورنتو، جهت: طراحی اولین مغزافزار تحلیل داده های آموزشی[2] دانش آموزان-خویشاوره-،شماره ثبت 517952. 26 سپتامبر 2016.داور جشنواره جوان خوارزمی. (1393). تهران: پژوهشسرای جوان منطقه۲: اردیبهشت ماه.دریافت نشان استاد کارگاه تربیت مربی. (1393). «کارگاهِ راهبردها و ابزارهای تربیت دانش آموز نخبه: کارگاه آموزشِی برای دبیران مدارس نمونه تهران». تهران: با همکاری موسسه تبیان و موسسه تحقیقاتِ تعلیم و تربیت برهان: 17 مهرماه 1393دریافت تقدیرنامه: بنیاد بین المللی نوبل. به عنوان مدیر بنیاد خیریه دانش بنیان تیک. جهت: راه اندازی و استفاده از روش های تحلیل نوین اطلاعات آموزشی مبتنی بر نرم افزارهای هوشمند. شماره ثبت QMS08-2016/00043 . 7 آگوست 2016.طراحی و ساخت نرم افزار تولید فیلم های نسل چهارم آموزشی[3]: تیک بورد[4].موسس و مدیر بنیاد خیریه دانش بنیان تیک. مشاوره تخصصی کنکور دانش آموزان مبتنی بر خویشاوره. 1390 تا کنون[5].مقالات و مصاحبه های منتشر شده:انتشار مقاله پژوهشی: جدیدی نژاد، محمدحسین و رحیمی، فاطمه. «نکند ویتسک زلزله فرهنگی باشد: پژوهشی تطبیقی پیرامون ترجمه و اجرای ویتسک اثر گئورگ بوشنر». تهران: نشریه علمی-پژوهشی نمایش. شماره165:خردادماه 1392.انتشار مقاله پژوهشی: جدیدی نژاد، محمدحسین. «بررسی جنبه های شخصیتی آژاکس در نمایشنامه ای به همین نام اثر سوفوکلس بر اساس آرای باقی مانده از سوفسطائیان: پروتاگوراس». تهران: نشریه علمی-پژوهشی نمایش. شماره171:تیرماه ماه 1395.عضو هیئت تحریریه: انتشار مقاله آموزشِ دانش آموزان: نگارش مدخل «عالیجناب تفکر» در شماره های 1 تا 8، تهران: مجله رشد جوان آموزش و پرورش. از شماره 321 تا 329. مهرماه 1393 تا خردادماه 1393.سخنرانی: جدیدی نژاد، محمدحسین. (1393). «تحدید: الگوی جهش». تهران: نشست چهارسوق [نشر ایده های تعلیم و تربیت].مصاحبه: جدیدی نژاد، محمدحسین. (1391). «بهمن چگونه شکل می گیرد؟ : مصاحبه با محمدحسین جدیدی نژاد پیرامون وضعیت نظام آموزشی ادبیات در ایران». تهران: دوره جدید: شماره 21: دوشنبه 4 دی ماه 1391: صفحه 37مصاحبه: جدیدی نژاد، محمدحسین. (1393). «دلالی برای فرار مغزها:دلالان هم از اختراعات دانش آموزی سود می­برند و هم زمینه مهاجرت آنها به کشورهای خارجی را فراهم می­کنند». مصاحبه گیرنده: مریم خباز. تهران: روزنامه جام جم. شماره 4058: شنبه 8 شهریور 1393: صفحه ۲۰در دست انتشار: ترجمه کتاب The Elements (خودشکوفایی) از سر کِن رابینسون[6]. نشر نی. در انتظار مجوز ارشاد.انتشار مقاله پژوهشی: جدیدی نژاد، محمدحسین. مطالعه نظریه ترجمه «مبدا-گرایی» آنتوان برمن: نقدی کلی بر ترجمه نمایشنامه ها به زبان فارسی. نشریه علمی-پژوهشی نمایش. شماره 174: تیرماه۱۳۹۴عضو هیئت تحریریه: انتشار مقاله آموزشِ نحوه تفکر خلاق در رتبه های برتر کنکور: نگارش مدخل «فکر فراوانم آرزوست!» در شماره های 1 تا 8، تهران: مجله رشد جوان آموزش و پرورش. از شماره 330 تا 338. مهرماه 139۴ تا خردادماه 139۴.و…عناوین و افتخارات ورزشی:قهرمانی کشور. رتبه اول. مسابقات ملّی دو و میدانی نوجوانان ایران. سنندج: 1385قهرمانی کشور. رتبه اول. مسابقات ملّی دو و میدانی نوجوانان ایران. ساری: 1386سوابق کاری:سمت های کاری:معاونت علمی و توسعه چهارسوق (نشر ایده های تعلیم و تربیت)- www.chaharsoogh.irمشاور و برنامه ­ریزمعلمطراح نظام آموزشیبرگزاری دوره های آموزشی برای معلمان مدارس نمونه تهران تحت عنوان: «دانش افزایی دبیران: آموزش تئوری های مسئله محوری جهت ترکیب هوشمندانه آموزش و پژوهش جهت تحقق تربیت دانش آموزان نخبه»:تزکیه، مجتمع آموزشی دخترانه، منطقه۲ تهران، تیر و مردادماه 1393فرزانگان۱ (سمپاد)، دبیرستان دخترانه(دوره دوم)، منطقه۶ تهران، مهر و آبان­ماه 1393امام صادق(ع)، مجتمع آموزشی دخترانه، منطقه۲ تهران، مهرماه و آبان­ماه 1393فرزانگان۱ (سمپاد)، دبیرستان دخترانه (دوره اول و دوم)، تهران، دی ماه 1393و … [این دوره به صورت کارگاه­هایی تحت عنوان «راهبردها و ابزراهای تربیت دانش آموز نخبه» برای دبیران و مسئولین پژوهشی مدارس نمونه تهران برگزار گردید].برگزاری سمینارهای آموزشی «تربیت نخبگان و رتبه های برتر» برای مدیران و معاونین آموزشی مدارس:پژوهشسرای جوان منطقه2، تهران: 1392پژوهشسرای جوان منطقه۲، تهران: 1393پژوهشسرای آفرینش منطقه۴، تهران: 1393پژوهشسرای دکتر کاظمی آشتیانی منطقه۶، تهران: 1393و…دبیر علمی و برگزار کننده جشنواره:دبیر علمی و توسعه ششمین نشست ملی «نقش بهره گیری از تکنولوژی و فضای مجازی در آموزش جهت تربیت نخبگان درسی»، تهران: دانشگاه فرهنگیان (نسیبه): اسفند 1393.دبیر علمی و موسس «جشنواره ایده های برتر»، تهران: مناطق2و4و6: 1393تا1395