سکوهای مقایسهای در برنامه راهبردی قلمچی یک امکان بسیار کاربردی برای سنجش وضعیت دانشآموزهاست. این سکوها به شما کمک میکنن که بتونید روش مطالعهتون رو اصلاح کنید و مؤثرتر درس بخونید تا به نتیجه بهتری برسید. اگه میخوای بدونی که چطور باید از سکوهای مقایسهای استفاده کنی، این مطلب رو از دست نده!
سکوی مقایسهای چیست؟
سکوهای مقایسهای در برنامه راهبردی قلمچی به آزمونهایی گفته میشه بودجهبندی کاملاً مشابهی دارن. این آزمونها در واقع معیاری برای سنجش پیشرفت دانشآموزها هستن که با فواصل زمانی اصولی و متناسب برنامهریزی شدن. یعنی شما با مقایسه عملکردتون در این آزمونها میتونید بفهمید که پیشرفت کردید، درجا زدید یا حتی پسرفت کردید!
برای مثال، آزمونهایی که در تاریخ ۶ مهرماه، ۲۸ دیماه و ۷ فروردینماه برگزار میشن، آزمون جامع پایههای دهم و یازدهم هستن. بودجهبندی هر سه آزمون، تمام مباحث دروس پایههای دهم و یازدهمه. بنابراین شما میتونید با مقایسه عملکردتون در این سه آزمون، وضعیتتون رو بسنجید و ببینید که چقدر پیشرفت داشتید.
یکی از کارهای مهمی که همیشه در کیمیاگرخونه تأکید کردیم که نباید فراموش کنید، تحلیل آزمونهاست. وقتی شما آزمونها رو تحلیل میکنید، بهخوبی میتونید نقاط ضعف و قوت خودتون رو شناسایی و اشتباهات فرایند مطالعهتون رو پیدا کنید. اگه شما در آزمون جامع پایههای دهم و یازدهم در مهرماه، آزمون رو تحلیل و اشتباهاتتون رو شناسایی و رو رفع کنید، میتونید بهبود تراز و درصدتون رو در آزمون دی ماه ببینید.
ملاکهای مقایسه در سکوهای مقایسهای
برای مقایسه عملکردتون در سکوهای مقایسهای، باید سه معیار رو مورد سنجش و قیاس قرار بدید. درصد، میزان تسلط روی هر مبحث و تراز آزمون. در هر آزمون، بر اساس کارنامه قلمچی که در محتوای جداگانهای، روش تحلیلش رو آموزش دادیم، میتونید ببینید که غلطهاتون از کدوم مباحث بوده. برای مثال اگه در آزمون مهرماه تعداد غلطهاتون در یکی از مباحث درس ریاضی زیاد بوده، میتونید با مقایسه تعداد غلطهاتون در اون مبحث در آزمونهای دی ماه و فروردینماه ببینید که طی زمان چقدر تسلطتون روی اون مبحث بیشتر شده. مقایسه درصدتون در هر درس و تراز آزمون هم مشخص میکنه که عملکردتون چقدر بهبود پیدا کرده.
کاربرد سکوهای مقایسهای در برنامه راهبردی قلمچی
مهمترین کاربرد سکوهای مقایسهای اینه که بتونید روی مباحث، بهصورت جزئی و دقیق برنامه ریزی کنید. چون این آزمونها روند پیشرفت شما رو در دورس مختلف، به خوبی نشون میدن. چنین آزمون هایی کمک میکنن که متوجه بشید در چه درسی قویتر و در چه درسی ضعیفتر هستید.
برای مثال پویا آزادبخش، رتبه ۳۶ کنکور تجربی ۱۴۰۲، یکی از دانش آموزهایی بود که با بررسی وضعیتش در سکوهای مقایسهای، متوجه شدیم که نباید بیشازحد برای درس ریاضی وقت بذاره. به این دلیل که با وجود وقت و انرژی زیادی که برای مطالعه و تست زنی این درس در فاصله بین سکوهای مقایسهای گذاشته بود، درصدش تغییر چندانی نکرد!
بنابراین، در برنامهای که در مرکز مشاوره جدیدی نژاد براش تنظیم کردیم، ساعات مختص درس ریاضی رو کاهش دادیم و به جاش روی نقطه قوت پویا، یعنی زیست شناسی سرمایه گذاری کردیم. در نهایت این سرمایه گذاری جواب داد و پویا موفق شد در کنکور سراسری، درس زیست شناسی رو ۹۱ درصد بزنه!
هدف گذاری میان مدت با سکوهای مقایسهای
سکوهای مقایسهای در واقع بهترین فرصت برای هدف گذاری میان مدت هستن. همونطور که گفتیم، با تحلیل هر آزمون، میتونید اشکالات برنامه مطالعاتیتون رو پیدا کنید. سکوهای مقایسهای برنامه راهبردی به شما کمک میکنه که علاوه بر پیداکردن مشکلات و نقاط ضعفتون، بتونید خودتون رو ارزیابی کنید تا بفهمید که چقدر در حل این مشکلات موفق عمل کردید. برای مثال، بعد از آزمون مهرماه، با تحلیل آزمون میتونید لیستی از اشکالات رو پیدا کنید. بعد متناسب با زمانی که تا آزمون دی ماه دارید، برنامه ریزی کنید که چطور قراره مشکلات رو برطرف کنید و در مباحثی که ضعف داشتید، قویتر بشید. در نهایت، در آزمون دیماه، میتونید ببینید که چقدر نسبت به آزمون قبلی، پیشرفت کردید.
سخن پایانی
در این مطلب، سکوهای مقایسهای برنامه راهبردی قلمچی رو معرفی کردیم. توضیح دادیم که این سکوها چه کاربردی دارن و چطور میتونن به شما کمک کنن. ما در محتواهای جداگانهای در کیمیاگرخونه، برنامه راهبردی قلمچی برای پایهها و رشتههای مختلف رو تشریح و آنالیز کردیم. پیشنهاد میکنیم که حتماً پایه و رشته خودتون رو در سایت کیمیاگرخونه سرچ کنید و با مطالعه محتوای مربوط بهش، با صفر تا صد برنامه راهبردی قلمچی آشنا بشید. علاوه بر این، اگه میخوایید روش تحلیل کارنامه قلمچی و استفاده از جعبه ابزار کارنامه رو یاد بگیرید، حتماً به مطلب مربوط بهش در کیمیاگرخونه سر بزنید.
ارسال پاسخ